Biljarten voor Ouderen

 

Gezellig en sportief biljarten bij Biljartvereniging BVO

 

Biljartvereniging BVO bestaat inmiddels 30 jaar. BVO staat voor Biljarten voor Ouderen en werd opgericht met het doel om mensen, die vanwege (vervroegde) pensionering over wat meer vrije tijd beschikken, de gelegenheid te bieden om recreatief de biljartsport te beoefenen. Inmiddels kunnen ook jongeren lid worden van BVO. Naast geroutineerde spelers zijn ook "beginners” van harte welkom bij BVO. Gezelligheid staat voorop en juist beginners kunnen veel leren van de sterkere spelers.

 

Het gehele jaar kan er op alle ochtenden van maandag t/m vrijdag in een ontspannen sfeer in clubverband worden gebiljart. Dat geldt ook voor de woensdagmiddag en de woensdagavond. Daarnaast biedt BVO in het winterseizoen de mogelijkheid tot vrij spelen op de maandag- en donderdagmiddag.

Voor liefhebbers die iets fanatieker zijn, bestaat er tijdens het winterseizoen ook nog de mogelijkheid om op vrijdagmiddag in competitieverband  uit te komen tegen teams van biljartclubs uit Heemskerk, Heiloo en Alkmaar.

 

 

Er wordt gebiljart in het Biljart- en Bridgecentrum aan de Stetweg 41. De contributie bedraagt momenteel 55 euro voor een heel jaar biljarten. Kortom veel sport, veel plezier en gezelligheid voor een bescheiden contributie. Is uw interesse gewekt? Wilt u meer weten?  Neem dan contact op met onze secretaris Joop Mooij, tel. 0251-656339